Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Juharvölgy krónikája társasjáték

Olvad a jég, éled a természet, a tavasz első napsugarai átsütnek a fák kusza ágain keresztül és szépen lassan az erdei állatok is előbújnak a kényelmes és otthonos odújukból. De, mint ahogy az élet úgy a természet is egy végtelen körforgás, ezért máris kezdhetik a felkészülést az erdei kis bolyhos élőlények a következő fagyos, hosszú télre. Így ők 8 hónapot az évből: a tavaszt, a nyarat és az őszt szorgos munkával, gyűjtögetéssel és a javak felhalmozásával töltik. Minden évben az a céljuk, hogy övék legyen a legkényelmesebb odú. Ebbe az idilli környezetbe csöppenhetünk bele a Juharvölgy Krónikája társasjátékban.

Ismerd meg a játékot!
A Juharvölgy Krónikája társasjáték a Kickstarteren közösségi finanszírozás alapján indult útjára Kids Table Board Games gondozásában. A játékot pedig magyar nyelven, mi hoztuk el számotokra. A társas könnyed, kifejezetten élvezetes 45 perces családi szórakozást ígér 8 fordulón keresztül. A játékmechanizmus a kockadobásra, kollekció gyűjtésre, munkáslehelyezésre és kártyahúzásra épít, 1-5 játékos számára, ami azt jelenti, hogy akár egyedül is nekiveselkedhetünk a gyűjtögetésnek.

Mire számíthasz a Juharvölgy Krónikájában?
Mint ahogy azt megtanulhattuk a Tücsök és a Hangya meséjéből - és az erdei okos állatkák is jól tudják már - ,érdemes idejében felkészülni a téli időszakra. Éppen ezért Juharvölgy lakói, egész évben azaz egész pontosan 8 hónapon keresztül gyűjtögetnek, bespájzolják az érett, zamatos gyümölcsöket, a roppanós magvakat, meleg, puha ruhákat kötnek és barkácsolnak a műhelyben, hogy a hideg hónapok a legnagyobb komfortban telhessenek. Itt kapcsolódhatsz be a játékba te is.

Itt megnézheted a videót is a játékról!
www.youtube.com/watch?v=IRpm5LM-lEs&t=1s

Játékkategória: 
társasági játék
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
stratégia
Aktivitás: 
passzív
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
8
Játékidő: 
45
Létszám min.: 
1
Létszám max.: 
4