Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kolosszus aréna társasjáték

Ebben az izgalmas stratégiai játékban nem a harcos vagy, hanem a néző, aki szurkol és fogadásokat köt, amíg zajlik a csetepaté az arénában a kiválasztott fantasy lények között. A változatosságot alapjában garantálja az, hogy a pakliban lévő 12 lényből csak 8 kerül be véletlenszerűen a játékba, tehát minden játék lehet más és más attól függően, hogy milyen kombinációban kerülnek be a különböző képességekkel rendelkező lények. A fogadás - támogatás - képesség aktiválása hármas jól eltalált; eltérő taktikákkal haladva lehet a győzelmet elérni. A Kolosszus aréna társasjátékban sok fantázialény küzd egymással, mi pedig fogadunk rájuk. Mi ebben az extra? Mi játszunk ki lapokat, erősítve illetve gyengítve a lényeket, és aki a legtöbbet fogadott egy lényre, az használhatja a speciális képességét is.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2023. február 13. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub