Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Forgómorgó szörnyek társasjáték

A szörnyek elszabadultak, de ne hagyd őket elszökni! Ha meglátsz egy szörnyet, csapj le gyorsan a szörnytappancsoddal. De vigyázz, jól nézd meg, mit mutat a Forgómorgó Masina, mert a kis lények nagyon hasonlítanak egymásra. Ha már elkaptál egy szörnyet, ügyelj arra, hogy a játékostársaid ne ragadják el újra a szörnykártyát. Az a játékos, aki először fog el 5 szörnyet, megnyeri ezt a szórakoztató szörnyvadászatot.

A játék célja, hogy gyorsan megtaláld a Forgómorgó Masina által mutatott szörnyeket, és elősként kapj el 5 szörnykártyát a szörnytappanccsal.

A legfiatalabb játékos lesz a kezdőjátékos. Ő úgy állítja a Forgómorgó Masinát, hogy minden játékos jól láthassa, milyen szörny jelenik meg rajta. Mindnyájan vegyetek magatokhoz egy-egy szörnytappancsot. A szörnykártyákat a szörnyeket ábrázoló oldalukkal felfelé helyezve rendezzétek el az asztalon úgy, hogy mindannyian jól lássátok és könnyen elérjétek őket a szörnytappancsokkal. Kezdődhet is a vadászat!

A kezdőjátékos megnyomja a Forgómorgó Masina szörnyszemét és már ki is pörög a keresendő szörny. Találjátok meg a kiterített kártyák között, és csapj le rá úgy, hogy a tapadókorong felemelje a kártyát.

A játék addig tart, amíg az egyik játékos előtt 5 szörnykártya nem lesz és ő lesz a győztes! Legyél szemfüles és igazán gyors. Gyűjtsd be az elszabadult szörnyeket még a többiek előtt!

Játékkategória: 
pedagógia
Játékkategória: 
társasági játék
Játékosok viszonya: 
csak egy maradhat
Társasági játékok csoport: 
megfigyelés
Aktivitás: 
mérsékelt
Játék helyszíne: 
szobában
Szabályok bonyolultsága: 
könnyű
Életkor min.: 
5
Játékidő: 
15
Létszám min.: 
2
Létszám max.: 
4