Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Szellemtinta társasjáték

Ti képesek vagytok kapcsolatba lépni a túlvilággal és megérteni az onnan származó üzeneteket? Most kiderül az igazság, hogy csak hablatyolást vagy értékes információkat veszel ki a hallottakból? Ha sikerül igazán átszellemülnöd, akkor dekódolhatod a rejtélyes jeleket.

A Szellemtinta - Üzenetek a túlvilágról egy különlegesen izgalmas parti játék, melyet két csapatban játszhatnak a játékosok. Miután a csapatok kiválasztották a "szellemüket", azaz egyik csapattársukat, különböző kérdéseket tesznek fel neki, amit a "szellem" betűnként válaszolhat meg, bízva abban, hogy az ő csapatának tagjai jönnek rá a megoldásra hamarabb.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2024. május 6. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
KSH Könyvtár
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
KSH Könyvtár
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub