Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Világgá megyek
Népmeséink és mondáink a magyar kulturális örökség féltve õrzött kincsei. A Világgá megyek társasjáték a magyar népmesék elemeinek, mondavilágának bemutatásával és segítségével vezeti végig a kicsiket és a nagyokat a mesék vándorútján. A játék segít abban, hogy részesei lehessünk ennek a csodálatos, réges-régi tudásnak. A játékot 18.30-tól Farkas L. Rozália, az Emese Kis Csillaga Közhasznú Kulturális Alapítvány kuratóriumának elnöke mutatja be.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. április 26. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Vittük az egyik kedvenc dobójátékot, a Mölkky-t, így a gyerekek a kertben kezdhették a klubot - voltak, akik szinte egész végig kint maradtak a szép időben.
Farkas L. Rozália bemutatta az általa fejlesztett "Világgá megyek" társasjátékot és a játékcsalád második tagját is. Érdekes volt meghallgatni a tapasztalatait, iskolai csoportokban hogyan reagálnak a diákok arra, hogy nem csak végig kell rohanni egy játékpályán, hanem közben ismereteket is lehet-kell szerezni a mesék világából (elsőre nem egyszerű...). Megismerhetők olyan tárgyak, folyamatok, amelyek a népi kultúrában természetesek voltak, de mára a gyerekek tudástárából már hiányoznak. A "Világgá megyek 2" társasjáték pedig nem játéktáblás, hanem történetmesélős, megadott karakter és szituációs kártyákból kell önálló meséket alkotni.
Nálunk a klubban a "Világgá megyek" játékot próbáltuk ki, a gyerekeknek annyira tetszett, hogy alig bírták abbahagyni.
A játékból kapott egy tiszteletpéldányt a klub (köszönjük!), így akik nem tudtak eljönni, más alkalommal is játszhatnak vele!