Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Baobab
6 éves kortól 2-4 játékos számára. Úgy kell elhelyezni a kártyákat a Baobab fán, hogy egy se essen le közülük. A különböző kártyákat különböző módon kell elhelyezned a fán. A majmok egyik ágról a másikra ugranak, a méhek megcsípnek, ha zavarod őket, a denevérek pedig vakon is mindig meglelik céljukat. Szórakoztató buli játék.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. szeptember 13. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Nemzetközivé vált a klub! Cécile a barátaitól hallott a klubról, Eszter és Dávid magyarázták el neki a játékok szabályait angolul (Wizard, Finca). Sándor újra elhozta a tablet-jét, és elektronikus logikai játékokat mutatott rajta. Balázs az okostelefonján pedig olyan játékot mutatott, ami nekünk igazi játékként van (Solitaire Chess). László, új önkéntesünk újabb játékokat tanult meg. Új játékunk a Baobab nagy sikert aratott, igazi családi játék, sok nevetéssel, izgalommal. Levezetésképpen pedig még aranyat is ástunk (jól jön a hétvégére) :-)