Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Térképesség
A XIII. kerület 75-ös évfordulójára készítette a homoludens.hu Egyesület a kerület intézményeit bemutató, nagyméretű, lépegetős társasjátékot. Ha pontosan lépsz, begyűjtheted a képeket. 6 személy játszhat vele, 6 éves kortól.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. november 8. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A Wizard Nemzetközi Bajnokságon klubunk versenyzője, Pólya Antal 5. helyezést ért el, gratulálunk!!!
Ő nyerte szeptemberben az Országos Bajnokságot, így másodmagával jogosult lett a nemzetközi versenyen való résztvételre. Részletes beszámolót is hamarosan közreadunk.


Dani Gólyabáljára mentünk délután, ezért Ákos nyitotta a klubot. (Persze szakmai ártalom, hogy a Gólyabálon azt is memorizáltam, mit lehetne az ott látott osztályfeladatokból felhasználni a Játékklubban vagy játszóházainkban.) Amikor fél 8 tájban a Gyerekház elé értünk, halk mormogás szűrődött ki az emeleti klubhelységből, és az ablakokon keresztül összesen 3 ember körvonalát láttam. Ilyen kevesen vannak a klubban - szontyolodtam el. Aztán ahogy felmentünk az emeletre, kiderült, hogy minden asztal foglalt, a folyosón is mindenhol ültek, velünk együtt 34-es lettünk! Kellemes meglepetésként ért hogy Csaba, akivel 20 évvel ezelőtt dolgoztam együtt, eljött a klubba, és Imre, akivel egy másik cégnél 10 évvel ezelőtt, szintén. Kati és Laci tanulmányozták a Rummikub hivatalos szabályait, ahogyan majd a november végi versenyen játszani fognak. Újra előkerült a klasszikus sakk (apropó, szervezzünk egy kis oktatást is, szakértő közreműködésével?). A nagy, lerakós játékok közül a Zooloretto került elő, egyszerűsített szabályokkal, hogy kisebb gyerekek is játszani tudjanak vele. Régen volt már Bang csata, Kati kérte, hogy hozzuk most el - játszottak is vele. A Térképesség játékunk egy teljes nagy asztalt foglalt el (extra méretű a játéktáblája). Ami még volt az asztalokon a 9 órás zárásig: Aranyásók, Sütirakó, Colorio, Száguldó robotok, Swish, Wizard, Blanko, 42, Cubicup, Mágikus labirintus, Atlantisz.