Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Crokinole játék

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Crokinole
A játékban az a cél, hogy saját korongjaidat a központi lyukba, vagy ahhoz minél közelebb, a magasabb pontot érő mezőkbe pöccintsd. Eközben ütköznöd kell az ellenfél korongjaival sőt, a legjobb, ha kilököd azokat a pályáról. Ráadásul 2-4 személyen is játszhatjátok, melyben a négyszemélyes változat már igazi csapatjáték, de a Crokinole mindhárom játékosszám esetén egyformán élvezetes.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. január 3. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A "Kroki" (Crokinole) ahogy vártam, nagy sikert aratott, mind a 3 órában folyamatosan 3-4 játékos pöckölte a korongokat. Ákos nekifutott a Santiago de Cuba elmagyarázásának és egy mintajátékot is játszottak. Önkénteseink hazavihettek az év végére társasjátékokat kipróbálni, azok most visszakerültek a klubba. Elkezdtük szervezni, hogy a Civil Napon ki-mit csináljon. Még várjuk önkéntesek jelentkezését a Civil Napra!