Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Maradj talpon! társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Maradj talpon
A Maradj Talpon! kvízműsorból készült társasjáték. Baráti társaságok, családtagok vetélkedhetnek ebben az izgalmas és szórakoztató kvízjátékban. Kockáztatva, taktikázva ki kell ejteni az ellenfeleket a győzelemért. 900 változatos kérdés a millióhoz vezető úton.

jáTÉKA2 kiállítás: Farsangi játékok
A klub keretében nyitjuk meg új kiállításunkat. A játékok ki is próbálhatók.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. január 17. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A sikeres kiállítás megnyitó érdekében komoly előkészületeket tettünk. Annabella, Laci, Balázs és Tamás a megnyitó hetében elvitték a kiállítás játékait, hogy otthon vagy baráti körben kipróbálják. Fél 7 felé, amikor már 35-en összegyűltünk, megtartottuk a rövid megnyitót, aztán felmentünk a klubterembe kipróbálni a kiállítás játékait.
A Speed Cups szórakoztató játék, de akkor igazán poén, amikor a folyosót elborító, vödör nagyságú "poharakkal" kellett villámgyorsan sorrendbe rakosgatni őket.
Játékmestereink szorgosan mutatták be az új játékokat, de elővettünk régebbieket is, mint Repello, Mamutvadász, Santiago de Cuba.
A Németh László gimiből újabb 5 új érdeklődő diák jött, akik a kötelező 50 órás önkéntes munkával kapcsolatban néztek szét. Végigjátszották a 3 órát. Elolvasták és játszották a 7 Csodát, a Good Friends játék pont nekik való volt, mert elég jól ismerték egymást - és a játékban kiderült, mégsem olyan jól. Azt mondták, jönnek legközelebb is.
A Maradj talpon! játékban sorra mindenki "leesett", persze csak a figurája a játéktáblán. Volt grimaszoló (Grimassimix), kalapcsapkodó (Hit the Hat). Csak a klasszikus Activity-t nem vettül elő az új játékok közül.
Úgyhogy volt csapkodás, csöngetés, nyüzsgés, grimaszolás, az egész emeletet bejátszottuk.