Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Activity Original társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékaink: Activity Original és Activity Disney
Activity Original
Kreatív kommunikációs játék. A kártyákon levő szavakat, kifejezéseket a csapattársakkal mutogatva, körülírva vagy lerajzolva kell megértetni. Minél nehezebb feladat, annál több pontot ér.
Activity Disney Gyerek
Kártyáit és játékfelületét a Disney klasszikus mesékből megismert szereplők díszítik. A kártyákon szereplő feladványok is a Disney mesék világából valóak. A mesehősők egy igazán vidám játékra csábítják a gyerekeket. A játék fejleszti a gyermekek kifejezőképességét, kézügyességét és problémamegoldó képességét.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. január 31. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Már nem csak az emeleten, hanem a földszinten is játszottunk, annyian voltunk, 42-en. Ildi a párjának szervezett szülinapi játékbulit 12 fővel, Balázs a rokonaival és azok barátaival foglalt egy nagy asztalt (ők aztán szinte egész este jól elszórakoztak a Good Friends játékkal). Kitti már múlt héten megszervezte a mostani Bang partit. Nagy örömünkre Buza Gyula is el tudott jönni, így egész este lehetett nála ostáblázni tanulni. Zsuzsa feltette a falra azt a különleges origamis dekorációt, amit a Civil Napra készített az egyesületünk számára. Az alapzajt felerősítette a Speed Cups óriás változatának huppogása, és a földszenten kipakoltuk a szintén óriás méretű Csupa csupasz tyúkeszűt a gyerekeknek. Ami még előkerült az este folyamán: Maradj Talpon, Wizard, Száguldó robotok, Abalone, Mamutvadász, Dino Park, Quoridor, Kang-a-roo, Klickado, CubiCup, Crokinole és néhány számítógépes logikai játék tableten.