Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Alarm! U-Boot! társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Alarm! U-Boot!
Ez a társasjáték megmozgatja az agyadat! Mindezt játékosan, rengeteg izgalommal úgy, hogy perceken belül már tényleg admirálisnak érzed magad, és a játék hevében igazi hadvezérként irányítod a flottádat: aknát telepítesz, becélzod az ellenség csatahajóját, menekülsz a rombolók elől és még megannyi akció. Támadás, torpedó kilövés, vadászat az ellenséges tengeralattjárókra úgy, hogy közben igyekszel messziről elkerülni a csatahajók ágyútüzét. A játék, amelyhez nem elég a tudás, a ravaszság, de szerencse is kell. Egy-egy sikeres támadás után igazi diadal-érzés lesz rajtad úrrá, de vigyázz! A következő pillanatban akár meg is fordulhat a hadiszerencse. A játék során sosem lehetsz biztos a végső győzelemben, így aztán az izgalom egyre csak fokozódik.
A játékot a fejlesztője, Soós Balázs mutatja be 18.30-tól.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. február 14. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Az Alarm! U-Boot! játék bemutatóján Soós Balázs ismertette a játék szabályait és segített egész este a játékosoknak az első partikban (és a másodikokban is). 4 új játékossal gazdagodott a klub. Egyikük sajnos csak sokára tud újra jönni, mivel éjszaka indult Bakuba (aztán vissza Angliába), örülünk, hogy utolsó itthoni programként a Társasjáték Klubot választotta. Mónika akkor hallott rólunk először, amikor a héten Laci a klub plakátját tette ki a könyvtárban. Gyorsan kialakultak asztaltársaságok. Négyen összejöttek Activity-zni. A Németh László gimiből négyen jöttek játszani, hoztak is magukkal saját társasjátékokat: Bang-et kiegészítőkkel (nálunk a klubban csak az alapjáték van meg), Citadellát és még egy hosszabb játékmenetű játékot. Ezekkel nekik el is telt a 3 óra (igazából be sem tudták fejezni). Ákos is csatlakozott hozzájuk. Balázsék családja, baráti köre az Érzékek Birodalmát próbálta ki, aztán a Száguldó Robotokat. Volt Wizard kártyacsata, Finca. Mónika egyedül jött, neki megtetszett valamelyik múlt évi rendezvényünkön a sütirakó logikai játék, azt fejtette egész este. Béláék a természetismereti játékunkat, a Faunát próbálták ki a Klickado mellett. Nem maradhatott el az óriás méretű Speed Cups sem. Sándor megint hozott a tabletjén érdekes logikai szoftvereket, már várták a gyerekek. 40-en játszottunk ezen az estén.