Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Scene it angol nyelvű kvízjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Újdonságok: kvízjátékok
A jáTÉKA3 kiállítás új és régi kvízjátékait próbáljuk ki: Inquizitor, Inquizitor 2, Magyarország kvíz, Magyarország kvíz junior, Forty Two, Első kvízjátékom, A nagy kvízjáték, Kérdezz! Felelek, Ki ez?, Mi ez?.
Tovább elővesszük a kiállításon kívüli kvízjátékainkat: Fauna, Maradj talpon, Scene it! (angol nyelvű), Family Fortune (angol nyelvű).
Akinek van más kvízjátéka, kérjük hozza be próbáljuk ki együtt!
Tudtad, hogy az Internet Játékházban minden nap új kvízfeladvány van? Próbáld Te is megfejteni, hogy bekerülhess a TOP listába!

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. február 28. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A kiállítás megnyitón a klub játékosaihoz a földszinti farsangi rendezvény résztvevői közül is többen csatlakoztak, így alig fértünk el az előtérben. Kvízkérdések helyes megválaszolásáért jutalom járt.
Sok kvízjátékot kipróbáltunk (Inquizitor, Magyarország kvíz junior, Forty Two, Első kvízjátékom, A nagy kvízjáték, Kérdezz! Felelek), még az angol nyelvűekkel is próbálkoztak néhányan. Külön büszkeséggel tölt el, hogy a Family Fortune játékot nálunk néhány nappal hamarabb ki lehetett próbálni, mint ahogy az RTL-en elindult a kvízműsor (ott ez a játék 4EN4LN néven fut márciustól).
Előzetesen kértük, hogy akinek van kvízjátéka, hozza be, hogy kipróbáljuk. Tibor Idővonal játékot hozott, Zsuzsa egy magyar kvízjátékot.
Mamutvadász, Wizard, Cubulus, SpeedCups és még vagy egy tucatnyi további játék is előkerült a polcokról.
Ismét 40 fölötti lett a játékosok száma, ezért legközelebb "szekciókat" indítunk külön a földszinten (NYÜZSI) és az emeleten (NYUGI).