Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Vigyázz(6) játékosok

A homoludens.hu Egyesület a jáTÉKA5 kamara kiállítás megnyitójához kapcsolódóan kártyaversenyt szervez.

Szórakoztató, egyszerű játék, ahol azonban a stratégia is szerepet játszik. Biztos számismeret kell hozzá 104-ig. A versenyen bárki részt vehet, 8 éves kortól. Egyéni a verseny. A nevezés ingyenes. A legjobbak jutalma természetesen kiváló minőségű KÁRTYA!

A verseny 18.30-kor kezdődik, de mindenkit kérünk, hogy 18.00-ig regisztráljon a helyszínen, hogy elő tudjuk készíteni a versenyhez szükséges helyet. 18.00-tól aki még nem ismeri, kipróbálhatja a játékot (5 perc alatt megtanulhatók a szabályok), mintajátékban vehet részt, és már nevezhet is a versenyre.

A verseny megkezdése előtt, 18.15-kor tartjuk a jáTÉKA kiállítás megnyitóját, mely a kártyajátékokat mutatja be.

További információk, előzetes regisztráció a versenyre: info@homoludens.hu. Az előzetes regisztráció fontos, hogy tudjuk, mennyi játékkal és asztallal készüljünk.

Időpont: 
2014. június 6. 18.30 - 19.30
Rendezvény jellege: 
verseny
Részvételi/nevezési díj: 
A nevezés ingyenes.
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

6 órától kezdődött a játék szabályainak oktatása azok számára, akik még nem ismerték a játékot és mintajátszmákkal lehetett edzeni. Először egy asztalon folyt a játék, aztán csak jöttek, jöttek az újabb játékosok, újabb oktatásokkal, újabb edzőjátszmákkal, míg tele nem lett a földszinti előtér. Ekkor már 3/4 7 tájban járt az idő.

A Kártyajátékok-játékkártyák kiállítás megnyitó után elkezdődött a verseny. Addigra 27-en gyűltünk össze, így 5 db 5-6 fős asztalon folyt a verseny. A legsikeresebb Attila és Marci párosa lett, ők egyetlen hibapontot sem gyűjtöttek be. Balázs -6, Vera -8 hibaponttal a 2. és 3. helyen végzett. A legtöbb ökörfejet Krissz szedte össze, -67 pontot. A Vigyázz(6) nem izzasztó stratégiai játék, hanem könnyed, gyors családi játék, így most nem a legjobb helyezést elérő játékosokat díjaztuk, hanem MINDENKIT, aki részt vett a versenyben. Lehetett gyerekkártyát, kvartett jellegű kártyát, franciakártya paklik és Playmobil figuracsomagot választani.

Mindenki készülhet a következő versenyeinkre, június 20-ára, a kártyavár építésre és a Wizard házibajnokságra.