Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kártyajáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.

Sokféle kártyajátékunk gyűlt össze az elmúlt években, újra elővesszük mindet.Többek között: Keltis, Aranyásók, Vigyázz(6), Wizard, Kecskefogó, Dragons, Részecskés kártyajáték, LogiCard, TOP Trumpf (Veszélyeztetett tengeri állatok, Futballsztárok, Star Wars űrhajók), Baobab, Kang-a-roo, Halli Galli Extreme, Bang, Swish, Regatta, Wasabi, Ki vagyok én Meseországban?, Dixit, Az érzelmek birodalma, Relativity, 1000 kilométer, Tricky Double.
Új kártyajátékaink, amik még nem voltak a klubban: Alles ist Eimer, Fette Fünfzehn, Die Erbtante, Herzlos, Hanabi, Oscar, Csaló molyok.
Visszük azért a kerti játékokat is.

jáTÉKA 5: Zsugázzunk!
Kiállítás megnyitót tartunk 18.15-től.

Vigyázz(6) kártyaverseny
A kártyaverseny 18.30-kor kezdődik.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. június 6. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub
Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek
A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Akik a Vigyázz(6) verseny alatt érkeztek a klubba, azok felmentek az emeletre és kártyáztak, amíg a verseny befejeződött. A verseny után elővettük a klub kártyajátékait, sokfélét kipróbáltak a játékosok. A kiállítás játékai közül Hobbitot, az óriás méretű franciakártyát és gyerekkártyákat, a régebbi klubjátékok közül pl. az Aranyásókat. Többen hoztak otthonról érdekes kártyajátékokat, Tibor saját maga által "utángyártott" kártyákkal. Ezek egy részét is kipróbáltuk. A klub végén gyors volt az összerámolás, mivel "csak" kisméretű kártyapaklikat kellett a dobozokban bepakolni, nem a szokásos sok-nagy-doboz-most-hová-pakoljam menet volt. Új és már nálunk korábban is járt középiskolás önkénteseket is jöttek, így egyre könnyebb a klubok lebonyolítása.