Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.

Új témánk a téli estéken játszható, hosszabb játékmenetű játékokból válogat (elvégre mindjárt itt a tél). Igyekszünk ötleteket is adni, mivel érdemes Karácsonyra meglepni a családot és a barátokat.
A Mikulás a klubba látogat, és megjutalmazza az énekes, táncos, zenés produkciókat!
Vendégül játjuk a TV13-at, megmutatjuk, mit és hogy játszunk.
Kiállításon is megtekinthető játékok: Incognito, Elfenland, Venezia, Andor, Camel Up, Koboldbanda, Kang-a-roo, Catan Junior.
A kiállításon helyhiány miatt nem látható, de a klubban kipróbálható játékok többek között: Atlantis, Santiago de Cuba, Finca, Zooloretto, Dominion Intrika, Piszkos Fred, Isla Dorada, 7 csoda. Ha van érdekes lepakolós társasjátékod, kérlek hozd el, szívesen kipróbáljuk!
Elmaradt az anagramma játékok sorsolása, ezt is bepótoljuk és kiosztjuk (elküldjük a jutalmakat).

Kiállítás megnyitó
jáTÉKA kiállítás 7: Játékok a jó meleg szobában 18.15-kor nyitjuk meg. A múlt alkalommal az ünnepélyes kiállítás megnyitó elmaradt, most bepótoljuk.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (várhatóan Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double, Playmobil figurák, franciakártya pakli, autós kártyák). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. december 5. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub