Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Cartagena társasjáték

Különleges alkalom, különleges játékok, bűvészműsor, ajándék sorsolás! 2010. december 3-án indult a klubunk, mely azóta is folyamatosan működik. Több ezren játszottak itt velünk. Várjuk régi és új játszótársainkat!

Kiemelt játék: Cartagena - A 150. Családi társasjáték klubban a Cartagena társasjátékot játszva a híres Cartegéna erődből szökhetünk meg a kalózokkal alagúton, dzsungelen átkelve, hogy eljussunk a csónakokhoz, amivel átkelhetünk a Tortuga szigetére. Légy Te is egy kicsit kalóz, játssz velünk!

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 300 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2017. november 24. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub