Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Rhino Hero társasjáték

A Rhino Hero társasjátékban játékostársaiddal együtt egy kártya-tornyot építtek Rinó számára, szintről szintre, olyan magasra, amilyenre csak képesek vagytok. Ahogyan az igazi házak, ez is falakból és mennyezetekből áll.
Mivel sohasem lehet tudni, hogy milyen magasságokba törtök, a mennyezetek egyben tetők is. A tetőn látható jelzések megmutatják, hogy a következő szintre hogyan kell falakat emelni, a tetőkön látható szimbólumok pedig meghatározzák az építési feltételeket. Készüljetek, ebből lesz némi kavarodás! A célod, hogy te legyél az első, aki az utolsó tetőkártyáját is felhelyezi.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 350 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2019. május 24. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub