Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Calico - Foltok, cicák, takarók társasjáték

A Calico - Foltok, cicák, takarók társasjáték új szintre emeli a kreatív játékokat. A játék szuper koncentrációs játék, ráadásul a taktikai képességed is fontos lesz számodra! A játék menete a következő: készíts szuper takarókat a cicáknak, de nem akárhogy...be kell foltoznod a kis lyukakat a foltlapkák segítségével, varrd fel azokat saját takaródra! Teljesítsd a dizájn kihívásokat, hogy még szebb legyen a takaród, díszítsd egyedivé a különböző díszekkel és gombokkal! Ezt követően egy dolgod van már csak: legyen a tiéd a legdíszesebb takaró és csalogasd a legtöbb cicust a takaródra, hogy Te lehess a játék nyertese.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 500 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2022. április 14. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub