Bejelentkezés

Friss hozzászólások

Une calculatrice, ou calculette, est une machine concue pour simplifier, et fiabiliser, des operations de calculs.
Nyomtatóbarát változatPDF változat
Capio társasjáték

A Capio, logikai társasjáték, a gyorsaság, a taktika és a jó megfigyelőképesség játéka.

A játék gyerekek és felnőttek számára is nagyszerű választás, mivel roppant szórakoztató és egyszerű játék. 40 színes kocka az asztal közepén, 3 kártya előtted, koncentráció, a feladatkártyák pontos megfigyelése és RAJT-ra indul a kapkodás! Célod, hogy gyűjts össze minél több kockát a kártyádra úgy, hogy közben a feladatra is koncentrálsz. Gyorsaság, megfigyelőkészség, logika, taktika: erre mind szükséged lesz, ha nyerni akarsz ebben az egészen különleges és újszerű játékban.

A homoludens.hu Egyesület által létrehozott 2023-as játékújdonságokból összeállított jáTÉKA kamara kiállítás sorozat 37. tagjának megnyítóját tartjuk 18:15-től.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 600 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2023. október 27. 18.00 - 21.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Ugrás a rendezvénysorozat összes tagjához: 
Családi társasjáték klub